praktijkovername zonder gedoe.

praktijkovername.

Er komt een moment dat u de praktijk wil overdragen. Continuïteit van goede tandheelkundige zorg voor uw patiënten is dan erg belangrijk. Maar misschien wilt of kunt u nog niet direct stoppen! De meeste praktijkeigenaren werken nog één of twee jaar door. Vaak voor wat minder dagen en met een goede flow in de agenda.

samenwerken

Bij een overname komt heel wat kijken. Het is een intensief traject met veel keuzes. Zo’n traject heeft u waarschijnlijk nog niet eerder bewandelend. Wij hebben de afgelopen 10 jaar veel mondzorgpraktijken ontwikkeld en delen graag onze kennis op een transparante manier. Uiteindelijk zijn er in elke situatie maar een heel beperkt aantal opties mogelijk. Samen met u komen we graag tot de meest optimale samenwerking.

aandacht voor patiënten

Bij Mondzorg Management vinden wij aandacht voor de patiënt erg belangrijk. Onze praktijken worden ondersteunt op gebied van klantcontact. Een groot gedeelte van het telefoonverkeer en e-mailcorrespondentie wordt door ons Contact Center afgehandeld. Hierdoor ontstaat meer rust in de praktijk en dat leidt tot een hoge klanttevredenheid. De praktijken worden ondersteunt bij verschillende processen zoals: recalls, onderhoud, planning, scholing etc.

kom in contact

Als u eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen of als u concrete vragen heeft over de continuïteit van uw praktijk dan staan wij u graag persoonlijk te woord.